ARTVİN / MERKEZ - Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in  doğumunun yıl dönümü olması sebebiyle 10 Ekim  Salı günü okulumuz öğrencilerine Mevlid-i Nebi Programı düzenledik. Program başlamadan öğrencilerimizden Birol İŞÇİOĞLU ve İrem ALKAN öğrencilere çikolata ve kolonya ikramında bulundular. Sunucumuz okulumuz öğrencilerinden Dilara Ergül oldu.

Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı okulumuz öğretmenlerinden Esra DEMİRAL ANILIR yaptı. Programda okulumuz öğrencilerinden Cemre DEMİRHAN, Dilara Zerda SOLMAZ Sümeyye Nur ERKILIÇ şiirlerini okudular. Yine öğrencilerimizden Fatma ERKELEŞ Peygamberimizin gençlere tavsiyelerde bulunduğu hadislerini okudu. Programımız  Samet Hüseyin MERCAN Sümeyye Nur KILIÇ’ın ilahilerini seslendirmeleriyle son buldu.